Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Oba konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya sütun temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakarak beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok mukavimdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi saf alevli çakmaklarla, beş on dakika alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar nazarükebilir fakat puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında huysuz çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bâtınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma problem oluşum etmez. Fakat aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şart olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile içinlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında gerçek problem vasatın itici bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının durum geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak nasıl durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl durum geçirmedikleri bâtınin sair rakiplerine şanlı üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.